Ontdek welke grote les wij mochten leren + spannend festival nieuws – met Timothy en Tom – route 222In deze unieke aflevering van de TimTom Podcast nemen de oprichters Tim en Tom zelf de microfoon in handen om hun recente uitdagingen en overwinningen te bespreken. Na een turbulente periode volgend op het TimTom Festival, zijn ze terug en sterker dan ooit, klaar om hun ervaringen te delen en de lessen die ze hebben geleerd.

De post-festival periode was geen makkelijke tijd voor Tim en Tom. Ze stonden voor aanzienlijke financiële en operationele uitdagingen, die hen dwongen hun aanpak te heroverwegen en hun bedrijfsmodel fundamenteel te veranderen. Dankzij de eerlijke feedback van Katrin van de Water, een voormalige podcastgast, werden ze zich bewust van enkele cruciale zwakke punten in hun aanpak.

Geïnspireerd door de verhalen en adviezen van hun gasten, besloten Tim en Tom een businesscoach in de arm te nemen, Timo Marcus, die hen hielp met het herstructureren van hun bedrijfsmodel. Samen hebben ze hard gewerkt om de schulden die waren ontstaan door het festival aan te pakken en op te lossen. Tim deelt een krachtige metafoor tijdens de podcast: “Je moet eerst een put graven, voordat je een fundering kunt storten.” Deze woorden weerspiegelen de diepte van de uitdagingen waar ze voor stonden, maar ook het solide fundament dat ze nu hebben gelegd voor de toekomst. Ook zijn ze na een periode van innerlijk werk ook fysiek een nieuwe weg ingeslagen. Onder begeleiding van Didier De Bock, sporten Tim en Tom 3x per week intensief met Fit Reset, om in topconditie te komen om hun podcast naar het volgende niveau te tillen.

Als onderdeel van hun vernieuwde aanpak en om iets terug te geven aan hun community, kondigen Tim en Tom een spannende zomer special aan. Deze zomer bieden ze gratis toegang tot alle opnames van sprekers van het vorige festival. Dit initiatief is niet alleen een manier om de mooie momenten van het festival te herbeleven, maar ook om de waardevolle inzichten van de sprekers toegankelijk te maken voor een breder publiek.

Deze podcastaflevering is een openhartig gesprek over veerkracht, leren van fouten en de kracht van transformatie. Tim en Tom delen niet alleen hun persoonlijke strijd, maar ook hun hernieuwde visie en optimisme voor de toekomst van de TimTom Podcast.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de achtergronden van podcasting, ondernemerschap, of simpelweg inspirerende comeback-verhalen, is deze aflevering een must-listen. Sluit je deze zomer aan bij Tim en Tom en laat je inspireren door hun verhaal van herstel en vernieuwing.


Veel Luisterplezier!

Bezoek onze website voor meer informatie over de zomer special en om toegang te krijgen tot de exclusieve content van het TimTom Festival. https://timtompodcast.com/TimTomFestivalZomer


Beluister deze aflevering: