Van woning naar wonder: transformatie door vastgoedflipping – route 233 met Marijke VermeirenIn de nieuwste aflevering van onze podcast duiken we diep in de wereld van vastgoedflipping met Marijke Vermeiren. Marijke, een expert in investeringsvastgoed, deelt haar unieke benadering van het transformeren van oude woningen tot waardevolle eigendommen. Haar inzicht en ervaring bieden een schat aan kennis voor zowel beginnende als ervaren vastgoedinvesteerders.

Van Ingenieur tot Vastgoedexpert

Marijke’s reis begon als bouwkundig ingenieur, maar haar passie voor vastgoed leidde haar naar een carrière in investeringsvastgoed. Ze vertelt over de uitdagingen en successen die ze onderweg heeft ervaren, en hoe ze haar technische achtergrond gebruikt om strategisch te investeren en woningen te renoveren.

De Kunst van Vastgoedflipping

Tijdens de podcast bespreekt Marijke de essentiële stappen voor succesvolle vastgoedflipping: van het vinden van de juiste panden tot het uitvoeren van renovaties en het strategisch verkopen van de vernieuwde woningen. Haar methoden zijn praktisch en direct toepasbaar, wat deze aflevering bijzonder waardevol maakt voor iedereen die interesse heeft in vastgoed.

Inspirerende Verhalen en Praktische Tips

Marijke deelt ook inspirerende verhalen van haar eigen projecten, waarbij ze uitlegt hoe ze oude, verwaarloosde huizen omtoverde tot prachtige, winstgevende woningen. Haar verhalen zijn niet alleen inspirerend, maar bevatten ook praktische tips die luisteraars kunnen gebruiken in hun eigen vastgoedavonturen.

Zelf aan de slag

Voor degenen die zelf aan de slag willen met vastgoedflipping, biedt Marijke een gratis e-book aan. Ook heeft ze een jaartraject. Dit traject is ontworpen om deelnemers te begeleiden bij elke stap van het proces, met als doel direct resultaat te boeken in hun eerste jaar. Onder Marijke’s begeleiding kunnen aspirant-investeerders leren hoe ze succesvolle vastgoedflips kunnen realiseren en hun financiële doelen kunnen bereiken. Deze stappen staan eenvoudig uitgelegd in haar e-book.

Luister naar de volledige aflevering om meer te leren over Marijke’s aanpak en hoe jij kunt beginnen met het transformeren van woningen in wonderen.


Veel Luisterplezier!

Voor meer informatie over het jaartraject van Marijke Vermeiren of haar gratis e-book, bezoek haar website en ontdek hoe je kunt starten met vastgoedflipping onder haar deskundige begeleiding: https://marijkevermeiren.com of www.ateliermarkis.be


Beluister deze aflevering: