ROUTE 43 – Een jonge CEO met een hart voor onze jeugd – met Jeroen Poels


“Mijn grootste inspiratiebronnen zijn ontmoetingen met mensen waarmee je connecteert, waarmee je een bepaalde kwetsbaarheid deelt” – Jeroen Poels


Jeroen Poels,  26 jaar en al ruim 8 jaar “kapitein” van het bedrijf Deltaworx.  Hierdoor was hij een tijd de jongste CEO van België. 


Deltaworx is een erkend uitzendbureau voor studenten en heeft naast Antwerpen ondertussen ook een kantoor in Brussel en in Gent.


Jeroen mag zich nu ook officieel “BV” noemen want hij is 1 van de 11 Jonge Wolven in het reality programma van VTM 2 over de jongste en meest succesvolle ondernemers van België. Straffe meneer, ook al kan hij door zijn jeugdig uiterlijk zelf nog als student doorgaan.


Wil je graag weten hoe deze jonge wolf in het leven staat?  Hoe hij ondernemer geworden is?  Wat hij doet als het leven niet meezit?  Waar hij van droomt?


Ga dan even zitten en spits je oren voor de podcast…


Waarom moet je deze podcast beluisteren?

 • Van een studentenjob als maître d’hôtel naar CEO van een winstgevend bedrijf.  Hoe doe je dat?
 • Mocht je nog niet overtuigd zijn van de meerwaarde van studentenjobs als voorbereiding op de arbeidsmarkt en om inzichten te krijgen…
 • Hoeveel punten geeft het personeel van Deltaworx voor sfeer en gezelligheid op kantoor?
 • Heeft Jeroen wel angsten of belemmerende overtuigingen?
 • Als je onderneming aan de rand van het faillissement staat, is er maar 1 weg en die is vooruit.
 • Wat vindt Jeroen van Barack Obama als communicator.
 • Waarom aanvaardde Jeroen de deelname aan het programma “Jonge Wolven”?
 • Leven om te werken of werken om te leven?  Ontdek het levensmoto van Jeroen.

“Maak je zwembad niet te klein” zei mijn business coach tegen mij.  Ongelooflijk welke invloed je mind heeft op wat je doet, want plots wás ik in een groter zwembad aan het zwemmen en zag ik opportuniteiten.”  – Jeroen Poels


7 inspirerende wijsheden van ‘Jonge Wolf’ Jeroen

 • Als je beseft dat je jezelf aan het limiteren bent in je mogelijkheden, dan pas kan je je openstellen voor andere opportuniteiten.  Je kan kansen zien, maar je moet ze uiteraard ook willen grijpen. Je kan beslissen om op de trein te springen die passeert, of om toeschouwer te zijn.
 • Studenten laten kennismaken met een brede waaier van jobs helpt hen om uit te zoeken waar zij later terecht willen komen op de arbeidsmarkt. Voor de bedrijven is het een kwestie van het behouden van talenten.  There is no war on talent, there is only a war on keeping talent. Studentenjobs zijn een win-win.
 • Als je je in een stressvolle situatie bevindt, kan het helpen om even uit te zoemen en alles vanuit helikopter perspectief te bekijken.  Elke “slechte” situatie brengt sowieso iets goeds mee en heeft iets te bieden. Dixit Johan Cruijff: “ieder nadeel heb z’n voordeel”.
 • We struggelen allemaal wel eens of zelfs meer dan eens in het leven.  Dan is het belangrijk om je te omringen met de juiste mensen die je helpen om oplossingen te vinden, je drive te blijven houden.
 • Inspiratiebronnen kunnen, maar hoeven geen bekende sterren te zijn.  Dichtbij zijn het je familie, vrienden, coaches, toevallige ontmoetingen.  Hoe kleinschaliger, hoe echter, hoe puurder.
 • Vaak denken we in generaties of in leeftijden. Zouden we niet beter focussen op de mens en zijn ziel in plaats van zijn lichaam?

“Age is just a number on a passport” – Jeroen Poels


Contact Jeroen Poels

Social media: Jeroen Poels via FB, Instagram of LinkdIn en natuurlijk via https://deltaworx.eu


Beluister deze aflevering: