Deep Work, Reflectie, Zelfbewustzijn – Michel Mousa onthult: deze gewoontes leiden tot zijn zakelijk succes – route 252



We hadden de eer om een diepgaand en inspirerend gesprek te voeren met Michel Mousa, het LinkedIn-fenomeen van de lage landen. Michel is niet alleen een meester in persoonlijke groei en zakelijk succes, maar ook een groot voorstander van de praktijk van “Deep Work” en dagelijkse reflectie. Hij deelde met ons zijn meest waardevolle inzichten over hoe je je productiviteit en zelfbewustzijn kunt vergroten door jezelf dagelijks te confronteren met je doelen.

Waarom luisteren:

1. De kracht van Deep Work: ontdek hoe Michel “Deep Work” toepast om maximale focus en productiviteit te bereiken in een wereld vol afleidingen.

2. Dagelijkse reflectie voor groei: leer waarom het dagelijks reflecteren op je doelen en prestaties essentieel is voor continue persoonlijke en professionele ontwikkeling.

3. Zelfmotivatie door confrontatie: hoor hoe het regelmatig onder ogen zien van je cijfers en vooruitgang je onbewust motiveert om beter te presteren en je doelen te bereiken.

4. Een unieke inkijk in Michel’s leven: geniet van de verhalen over Michel’s persoonlijke leven, zijn gastvrijheid en de inspirerende gesprekken met zijn moeder die bijdroegen aan deze bijzondere podcastaflevering.

Michel Mousa benadrukt in deze aflevering hoe belangrijk het is om je werk op te delen in diepe, gefocuste sessies—ook wel bekend als “Deep Work.” Hij gelooft dat de echte vooruitgang begint wanneer je je volledig kunt afsluiten van afleidingen en je energie richt op het voltooien van taken die echt belangrijk zijn. Deze benadering, gecombineerd met zijn dagelijkse reflectiepraktijk, helpt Michel om zichzelf voortdurend te verbeteren en zijn doelen te bereiken.

Naast zijn inzichten over Deep Work, deelt Michel ook hoe dagelijkse reflectie hem helpt om zijn prestaties te evalueren en zich bewust te blijven van zijn vooruitgang. Door elke dag bewust stil te staan bij wat er goed gaat en wat beter kan, creëert hij een interne motivatie die hem aanspoort om elke dag het beste uit zichzelf te halen.

Onze ontmoeting met Michel was meer dan alleen een podcastgesprek; het was een bijzondere ervaring, verrijkt door de hartelijke ontvangst van zijn moeder, die ons trakteerde op een heerlijke maaltijd en inspirerende gesprekken. Deze persoonlijke momenten gaven ons een nog diepere waardering voor de waarden die Michel uitdraagt.

Michel’s verhaal is een krachtige herinnering aan de impact van discipline, focus en zelfreflectie. Zijn boodschap is duidelijk: door te investeren in Deep Work en dagelijks je doelen te evalueren, kun je je leven en carrière naar nieuwe hoogten brengen.

Laat je inspireren door Michel Mousa’s verhaal en ontdek hoe Deep Work en dagelijkse reflectie je productiviteit en zelfbewustzijn kunnen versterken

Mis deze waardevolle aflevering niet en bereid je voor op een dosis inspiratie die je niet wilt missen!

Krijg gratis toegang tot 5 exclusieve LinkedIn trainingen


Voor meer informatie over Michel en zijn werk, bezoek zijn website Mousa Consulting.

Veel Luisterplezier!


Beluister deze aflevering: