Het verhaal achter het Magical Zen Festival: Nathalie van Ounsen deelt haar passie – route 185Een lesje festivalorganisatie is natuurlijk nooit verkeerd in aanloop naar het TimTom Festival. Nou, Nathalie van Ounsen kan erover meepraten! Als initiator van het “Magical Zen Festival” heeft zij ervaren wat het is om met een heel klein team, te komen tot een prachtig evenement wat in 2022 een eerste editie mocht beleven. Een klein maar fijn festival met aandacht voor muziek, lezingen, workshops en andere activiteiten die gericht zijn op het bevorderen van mentaal en emotioneel welzijn. Op zondag 20 augustus zal een tweede, grotere editie plaatshebben met een keur aan (on)bekende namen.

Maar ja, hoe kom je tot een festival. U kunt het nog zo mooi in uw hoofd hebben, maar daarmee ben je er natuurlijk niet. Nathalie neemt ons mee in haar denkwijze en haar doe-mentaliteit. Proberen bestaat niet voor haar. Vanuit haar achtergrond en dagelijks werk als Life-coach, maar ook met haar kennis van mind fulness, meditatie, trauma verwerking, maar uiteraard ook door levenservaring heeft Nathalie een flink pakket bagage met zich mee om mensen te helpen om terug in hun kracht/pracht te komen. Dat alles met behulp van de drie V’s: Verbinding, Vertrouwen en Veiligheid.

Prachtige inzichten, maar ook een flinke portie Zeeuwse nuchterheid zorgen ervoor dat deze podcast weer zalig weg luistert en je daarna genoeg energie, kracht, inzichten en positiviteit hebt opgedaan om zowel in augustus als september af te reizen naar Brasschaat. Maar ook als je dit niet van plan bent is het verhaal van Nathalie meer dan de moeite waard.

Veel luisterplezier.


8 Inspirerende quotes van Nathalie

  • “Er is altijd een reden tot verbinding”.
  • “Proberen is als een elastiek”.
  • “Succes gaat niet over proberen maar gewoon doen”.
  • “Ik heb een heel sterke mening, maar geen oordeel”.
  • “Klaar is klaar, Eens vijand altijd vijand”.
  • “Geluk is als naakt zijn, en dat het dan nog oké is”.
  • “Een driehoek verbindt het denken, voelen en doen”.
  • “Wie zijn bestemming kent, vindt de weg”

Veel Luisterplezier!

Wil je meer weten over Nathalie van Ounsen en haar praktijk:

https://coachingpraktijkeigenkracht.nl

Alle informatie over het Magical Zen Festival:

Nathalie van Ounsen vind je ook op Facebook, Instagram & LinkedIn


Tekst Door Rene Henkes


Beluister deze aflevering: