Route 107 : Over Durven springen, hartsconnecties en ondernemen – Pieter Henzen“You can’t connect the dots looking forward; you can only connect them looking backwards” – Steve Jobs


Wat maakt deze gast zo zalig? Alleen al zijn verschijning met zijn vestje en vlinderdas. Hij is strategisch onderlegd en weet de juiste vragen te stellen. Hij is zo optimistisch en met hem praten geeft gewoon enorm veel energie. Hij vertelt heel vlot over prachtige levenslessen die hem gebracht hebben tot waar hij nu staat. Hij is een echte raadgever, je kan dus niet anders dan aan zijn lippen hangen en luisteren. 


Waarom moet je deze podcast zeker beluisteren?

Pieter Henzen geeft raad en adviezen die je ter harte kan nemen. Je komt te weten dat het resultaat niet van belang is, maar wel de weg die wordt afgelegd en neemt je mee op de weg en vertelt hoe je dit kan en mag invullen. Want de weg naar succes is een innerlijke reis. 

Verder geeft hij je het vertrouwen om gewoon te springen en onderweg je parachute te bouwen. Dit doet hij aan de hand van metaforen die je kan vertalen in het ondernemerschap en je energie geven om ermee aan de slag te gaan.


Veel luisterplezier!

“Gewoon springen!” – Pieter Henzen


7 inspirerende wijsheden en inzichten van Pieter Henzen


  1. Het continue bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling is een vlucht op zich. Het is ook een vorm van verslaving
  2. Kijk niet naar anderen, laat je niet afleiden door anderen en breng wat je te zelf te brengen hebt, je bent zelf de creator. 
  3. Wat met die ideale klant? Fuck die ideale klant. Maar wie is je publiek? 
  4. Ga je eigen pad in, kies om vanuit jezelf en de waarde en die filosofie die je hebt, om van daaruit te gaan communiceren. Dan krijg je een groep die zich daarbij zal aansluiten.
  5. Mensen komen op je pad en op dat pad leer van je elkaar, sommige mensen lopen wat langer mee maar andere ook heel wat korter. En dat is ok!
  6. Het moment wanneer je een heldere en sterke visie hebt, dan haken mensen hierop aan. 
  7. Loslaten, vertrouwen en het compleet anders doen dan we gewoon zijn is een bron van creativiteit.


Ben je na het luisteren van deze heerlijke podcast op zoek naar verdere info? Deze vind je die op

Website: https://puurst.nl/

LinkedIn: Pieter Henzen

Podcast: Buisness talk

Van harte uitgenodigd om altijd een hartsconnectie te maken

Beluister deze aflevering: