Van chronisch naar krachtig, ontketen je genezing – met Thomas Vyncke – route 216In onze volgende aflevering van de TimTom Podcast hebben we het genoegen om Thomas Vyncke te verwelkomen, een inspirator, holistisch therapeut en coach die mensen en bedrijven begeleidt op het gebied van innerlijke rust en fysieke genezing. Onze ontmoeting met Thomas vond plaats op het beachevent Summer Vibes van Yugen Kombucha, waar Chris van Yugen ons aan elkaar voorstelde met de woorden: “Hier mannen, deze kerel moeten jullie ontmoeten.” En hij had gelijk. Wat volgde was een diepe connectie en een prachtig authentiek gesprek.

Thomas deelde met ons zijn levensverhaal, dat begon met een enorme levenslust en een natuurlijke stroom van energie wanneer hij zich verbonden voelde met zijn passies. Zijn reis naar zelfontdekking en meesterschap werd echter ingegeven door een persoonlijke uitdaging. Op 21-jarige leeftijd kreeg Thomas te horen dat hij de ziekte van Crohn zou ontwikkelen, een diagnose die hem diep raakte en hem ertoe aanzette zijn eigen pad naar optimale gezondheid te vinden.

Door zijn zoektocht naar gezondheid ontdekte Thomas de kracht van biohacking, intermittent fasting, klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI), breathwork en meditatie. Zijn vastberadenheid en passie voor het menselijk lichaam leidden hem niet alleen naar zijn eigen genezing, maar ook naar een missie om deze kennis en ervaringen te delen met anderen.

In de podcast vertelt Thomas over zijn transformatie van een leven met klachten die hij ooit als normaal beschouwde, naar een leven vol energie en zonder de ziekte van Crohn. Zijn verhaal is een getuigenis van de kracht van het menselijk lichaam en de geest om te genezen en te transformeren.

Thomas’ benadering is holistisch en wetenschappelijk onderbouwd, waarbij hij altijd op zoek gaat naar de essentie en de oorsprong van klachten. Zijn doel is om mensen te inspireren om hun eigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun gezondheid en functioneren, en hen te voorzien van de tools die ze nodig hebben om innerlijke rust te ervaren en fysiek te genezen.

Luister naar deze inspirerende aflevering om meer te leren over Thomas Vyncke’s levensmissie, zijn benadering van holistische therapie en coaching, en hoe je zelf controle kunt nemen over je eigen gezondheid. Thomas’ verhaal en inzichten zullen je ongetwijfeld motiveren om uit je comfortzone te stappen en je eigen pad naar gezondheid en welzijn te bewandelen.Veel Luisterplezier!

Voor meer informatie over Thomas Vyncke en zijn werk, bezoek Unfolding.


Beluister deze aflevering: