Welke bullshit gedachte
houdt jou tegen om te
GROEIEN?

In 45 minuten glashelder wat jou momenteel tegenhoudt en wat de eerst volgende stap is om in actie te komen

Diep vanbinnen weet jij wel wat je écht wilt
maar iets of iemand houdt je tegen

Tijdens onze 1-op-1 groeisessie ontdek je waar je nu staat, waar je naartoe wilt en hoe je daar kunt komen.

Je hebt nu tijdelijk de kans om gratis je persoonlijke sessie te boeken bij één van onze groeicoaches.

Grijp deze kans en zeg 'toedoeloe' tegen die Bullshit gedachte.

 

Opgelet: bij ons is een groeisessie GEEN verkapte sales pitch. Boek dus alleen een sessie als je serieus met jezelf aan de slag wilt.

Ellen Decoster Deelnemer jaartraject Groeikompas

Ik voerde maar een uurtje een gesprek met Tom, maar het voelde helemaal niet zo aan. Ik kon gedurende die korte tijdspanne toch heel wat persoonlijke problemen met hem delen (uitstelgedrag, laag zelfbeeld, keuzestress...) en hij gaf me interessante inzichten en tips. Na het gesprek bleef ik dan ook met een fijn gevoel achter en met heel veel zin om verder aan mezelf te werken! Ik vond het enorm inspirerend om dieper op mijn groeipunten in te gaan en te werken aan het leven van mijn dromen. Het leven is een achtbaan waarbij je zeker een GPS als Tom kan gebruiken! 🎢☺️

Veerle Verhulst Deelnemer jaartraject Groeikompas

Vooraleer ik me toelegde op het groeikompas wist ik niet goed wat ik kon verwachten. Ik was wel heel benieuwd naar deze nieuw stap die ik zou zetten. Tot groeicoach Tom me voor de groeisessie belde om toe te lichten met welk doel voor ogen dit werd georganiseerd werd ik alleen maar enthousiaster. Ik stond voor een nieuw avontuur, waarbij centraal staat om met gelijkgestemden op weg te gaan en de betere versie van jezelf te worden. Deze kans kon ik niet laten liggen. Mindere momenten kan ik nu sneller ombuigen naar positieve vibes! Deze bewustwording laat me sterker staan in het leven. Het geeft me ook de nodige energie om in balans te blijven met mezelf! Ik kan dit traject alleen maar aanbevelen en een ongelofelijke verrijking naar persoonlijke groei is in mijn leven.

Daphne Laurier Deelnemer Groeisessie

Je enthousiasme en nogal fel uitgesproken regiolect zorgen voor een grote toegankelijkheid. We konden vrij babbelen. Je reageert bijzonder snel & hebt duidelijk een passie voor wat je doet. Wat mij bijgebleven is, is dat er "altijd 3 groepen van mensen" zullen zijn: mensen die jou leuk vinden, minder leuk en niet leuk. Dus: je kan maar beter jezelf blijven! Jezelf terugvinden is een must - in je eigen kracht komen en blijven, is belangrijk. Je stelde ook inspirerende vragen - Het lijkt mij tof om samen met een groep gelijkgestemde mensen ook eens jullie jaartraject te volgen.

In 3 simpele stappen
klaar om te groeien

Stap 1

Boek jouw 1-op-1 groeisessie

Stap 2

Vertel ons tegen welke bullshit gedachten jij 'toedoeloe' wilt zeggen

Stap 3

Ga aan de slag met de inzichten die je krijgt van onze groeicoach