TIMTOM Podcast - 1% groei, 99% fun!

breathwork sound journey

Exclusief event met Steven Vrancken

zaterdag: 29 april 2023

Op een toffe en unieke locatie

Stap in de Ademstroom van je Diepste Kern

Ga next-level ademwerk met

breathwork sound journey

Gebruik je ademhaling als medicijn. Ademwerk of 'Breathwork' is een techniek die al eeuwenlang wordt gebruikt om het lichaam te helen en emoties los te laten. Het is een krachtig middel om stress, angst en spanning uit het lichaam los te laten.

De ademwerk sessies van Steven Vrancken zijn uniek. Hij gebruikt zijn muzikaal talent en begeleidt de sessie met eigen muziek. Gun jezelf deze unieke ervaring en ontdek wat jij mag loslaten. 

waarom ademwerk?

Fantastische voordelen van transformational breathwork:

 • Fundamentele opluchting van stress
 • Verwacht trauma en emotionele ontlading
 • Kom mee in touch met innerlijke wijsheid & intuïtie
 • Je meer gegrond voelen in je lichaam
 • Meer kunnen ontspannen en in flow zijn
 • Ontwikkeling van meer veerkracht
 • Meer zelfvertrouwen en innerlijke rust
 • Een herverbinding met je bron
 • Herwonnen eigenwaarde
 • Versterking van je immuunsysteem
 • En vele andere effecten....

Hou jij van connecties met gelijkgestemden?

Verbind met gelijkgestemden

Verbinden met gelijkgestemde mensen, netwerken, plezier maken, maar ook eens naar binnen keren. Gaan voelen welke keuzes kan ik maken om mijn leven naar een hoger level te brengen. 

Ontmoet gelijkgestemden in een ontspannen en vertrouwelijke setting. Leer elkaar beter kennen tijdens de healthy lunch. Connect met elkaar na de sessie. Kortom voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar te leren kennen.

Programma

09.00u-09.300u

Warm ontvangst

Even landen met een kop koffie of thee. Kom tijdig, zodat we op tijd kunnen starten met de sessie.

09.00u-09.30u

Ontvangst

09.30u-12.30u

Breathwork Sound Journey

Breathwork Sound Journey CONCERT begeleidt door Steven Vrancken op een échte vleugelpiano met live muziek.

09.30u-12.30u

Concert

12.30u-13.30u

Healthy Lunch

Healthy vegan lunchbuffet

12.30u-13.30u

Healthy Lunch

13.30u

Integratie in het hart

Wat neem je mee? Welk inzicht heb je opgedaan? We integreren samen het gevoel en en de inzichten uit de breathwork reis in ons hart.

13.30u

Integratie in het hart

14.30u

Positief verbinden

Samen met gelijkgestemden positief verbinden.

14.30u

Positief verbinden

16.30u-17.00u

samen deze mooie dag afronden

We sluiten samen deze dag af, met gelegenheid om samen met ons nog even na te praten en/of genieten.

16.30u

afsluiting

Additionele info over the Breathwork Sound Journey Concert door Steven Vrancken

Breathwork sound journey

Breathwork sound journey

Breathwork sound journey

Breathwork sound journey

Breathwork sound journey

Breathwork sound journey

Breathwork sound journey

Breathwork sound journey

Over Steven Vrancken

Steven Vrancken (°1978) zijn grote passie is het creëren van grensverleggende ervaringen voor iedereen die open staat voor diepgaande transformatie, persoonlijke groei en creatief levensgeluk. Het ‘Breathwork Soundjourney Concert’ is zijn nieuwste totaalbeleving waarlangs hij je meeneemt in een reis naar je diepste kern - om vandaaruit je kracht uit te stralen.

 

Daarvoor put Steven uit een rijke waaier van meer dan 25 jaar ervaring. De 1ste zaadjes voor zijn persoonlijke traject werden geplant in de jaren ’90: de ontdekking van de hatha-yoga boeken van zijn vader waren de allereerste domino steen. 

 

Daarop volgden onder jarenlange intense verdieping in allerlei modaliteiten zoals yoga, (vipassana) meditatie, kung fu, mandala-kunst, pranayama, stemwerk, (bewegings)theater, soundhealing, (bewegings)theater, plantenmedicijnen, lichaamswerk, sjamanisme, EFT en The Sedona Method.

 

Steven speelde jarenlang als professionele performer, internationale straattheater & mime-artiest, en won verschillende prijzen. Vanaf 2008 begon hij zijn ervaring door te geven via trainingen en masterclasses, mede ondersteund door z`n wetenschappelijk universitair onderzoek over ‘intrapersonale communicatie’: de communicatie die plaats vind binnenin jezelf, je (on)bewustzijn.

 

Momenteel werkt Steven als producer, componist/muzikant en trainer. De eerste 2 solo albums die hij uitbracht (Into resonance & Resonancia II) waren gegroeid uit de ontspannende piano ligconcerten waarmee hij sinds 2008 toerde. Steven producete in 2016-17 muziek voor de docu “Tot in Den Draai”. In 2022 verzorgde hij de muziek voor de controversionele Tegenwind documentaire over Prof. Mattias Desmet.

 

Z'n dubbel album 'In Between' werd aardig opgepikt door Spotify (2019-2020), inclusief placements in Editorial Playlists. Ondertussen geniet hij al van 9 miljoen streams op Spotify. Binnenkort ziet zijn gloednieuwe Spotify project ’Nature Wellness Aura’ het levenslicht. In’t voorjaar van 2023 lanceert hij een online Breathwork-trainingstraject.

 

Voor Steven draait alles rond het trouw leren zijn aan de expressie van jouw kern-kracht; het vrij laten stromen van bewustzijn via stem, adem, lichaam, klank, muziek, yoga, visuele kunsten en 'wat dan ook' dat met jou resoneert.

 

Meer info: https://biopages.link/steven-vrancken

Enkele ervaringen van deelnemers

"Ik heb in het verleden al wat ademsessies gedaan, en nu was het toch wel 'Next Level'"

Bart Deelnemer

"Het pad naar binnen kan op zoveel verschillende manieren, en dit was zeker zo intens als werken met plantenmedicijnen."

Yoke Deelnemer

"Ik had enorm veel schrik, maar het is zalig geweest, waauw! ... Het is alsof ik in't universum heb mogen zweven..."

Liefe Deelnemer
"I had a moment of total bliss. I was blown away by the fact that my own systemic breathing would lead me to such a powerful moment. My blissful moment itself is difficult to describe in words. Steven was an excellent and supportive guide in the process. The setting and live music was perfect and invited oneself to trust the process and go 'deeper'. I highly recommend it and I look forward to doing more 'breathwork' in the future. Thank you!”
Jan
Deelnemer Breathwork Sound Journey Concert
"The best part of Steven's breathing class was the musical trip along the way, amazing choice and emotional activating/therapeutic. It's really an interesting/powerful crossover between himself as a musician and as a breathing coach/aimed to tuning in with yourself. It helped me to go deeper than usual! I regularly do Wim Hof guided breathing sessions. He brings a very good energy: relaxed, safe, determined. In terms of practical information I can imagine for beginners it can be a little too less and too abstract, however I think Steven is right when saying don't overthink it, just breathe! Would recommend!"
Torre
Deelnemer Breathwork Sound Journey Concert
"Wàt een ervaring! Nooit gedacht dat je met je adem als enige instrument zo diep kan gaan. Ik had nul ervaring met ademwerk maar ben gewoon met een open houding en zonder bepaalde verwachtingen aan de (online) sessie begonnen. Eerst was het rustig maar al vrij snel voelde ik gekke sensaties in mijn lichaam: een tintelend gevoel in handen en voeten dat zich langzaamaan over mijn hele lichaam verspreidde. Het vroeg aanvankelijk wel wat focus om hier door te ademen, maar na een tijdje leek ik gedragen te worden door (adem)golven. Ik kwam in een soort van droomstaat van beelden en gevoelens, het leek wel een onderwaterwereld, alsof ik ondergedompeld werd in mijn onbewuste. Heftig, intens verdriet kwam boven en uitte zich uiteindelijk in een geluid dat echt vanuit het diepste van m’n ziel naar buiten kwam. Het deed pijn, maar tegelijk was er een ongelofelijke kracht en schoonheid. Ik voelde me tijdens de hele sessie gedragen, de muziek en de stiltes, de woorden … ze kwamen juist op de goede momenten en ondersteunden deze onvergetelijke ervaring. In de dagen erna bruiste ik van energie en er is een heel gewicht van mijn schouders gevallen. Ik kan er niet precies de vinger opleggen wat er juist aangepakt of opgelost is tijdens de sessie, maar dat hoeft ook niet. Ik voel met heel m’n wezen dat er een diepe heling plaatsgevonden heeft, ik voel mijn energie weer stromen. Echt onder de indruk van wat adem kan doen en dankbaar voor deze ontdekking en de schitterende aanpak van Steven!”
Yoke
Deelnemer Breathwork Sound Journey Concert
Ik heb ooit al een ademsessie gedaan, maar het is niet vergelijkbaar met dit. Mijn lichaam heeft hier totaal anders op gereageerd. Ik kan het vergelijken met een plantenmedicijn ceremonie, maar veel sterker voor mij…voor deze ontdekking en de schitterende aanpak van Steven!”
Bart
Deelnemer Breathwork Sound Journey Concert

Nog niet overtuigd?
Bekijk dan onderstaande video's eens van eerdere deelnemers

Nog wat praktische info

Eet geen zware maaltijden voor de sessie, en bij voorkeur heb je 2 to 3 uur voor aanvang niets gegeten. Gebruik ook GEEN drugs, alcohol of andere verdovende middelen bij deelname.

Uiteraard zorgen wij met ons team van ‘breath angels’ voor een veilige bedding. Ook kun je op onze steun rekenen bij de integratie. Dit gaan we samen doen, direct na het concert. Zo maak je nog meer impact met deze sessie.

Hou er ook rekening mee dat je de dag zelf en de daarop volgende dagen je mogelijk veel gevoeliger bent dan anders – of je jezelf, meer dan ooit, in je kracht voelt. Neem zowiezo geen impulsieve beslissingen en laat alles even nawerken. Laat eventueel je intieme kring, huisgenoten, etc. weten dat je deelneemt aan een event met een zeer grote transformatie potentie op vele vlakken van je leven.

Een Breathwork Sound Journey Concert kan intens zijn, in de positieve zin dan! Bijvoorbeeld op gebied van potentiële (trauma)release & transpersonele ervaringen. Toch er zijn enkele medische contra-indicaties.

Dit Breathwork Sound Journey Concert is niet geschikt voor jou als je één van de volgende aandoeningen hebt:

 • Cardiovasculaire problemen
 • hoge of abnormale bloeddruk,
 • geschiedenis van aneurysma’s
 • epilepsie of geschiedenis van aanvallen
 • Iedereen die zware medicatie gebruikt, ernstige psychiatrische symptomen, met name psychose of paranoia, bipolair, osteoporose, recente operaties, glaucoom, zwangerschap
 • Iedereen met een geestesziekte die niet in behandeling is of onvoldoende ondersteuning krijgt.
 • Iedereen die een emotionele of spirituele crisis doormaakt.

Deze lijst is niet allesomvattend en wij raden je in het algemeen aan om een arts te raadplegen als je een vraag hebt over een aandoening die niet in de lijst staat, voordat je begint met ademwerk/transformational breathing. 

Als je één van de genoemde aandoeningen hebt of hebt gehad, raden we je sterk aan een arts te raadplegen voordat je begint met dergelijk ademwerk. Heb je twijfels? Neem dan contact op met ons (info@timtompodcast.com)

Best neem je de volgende dingen, dan kun je extra hard genieten van Steven zijn magische kunsten:

 • een matje om op te liggen
 • een dekentje en een kussen
 • warme sokken (zeker als je snel last hebt koude voeten😉)
 • flesje water

 

Additionele info over the Breathwork Sound Journey Concert door Steven Vrancken

Koop nu je ticket aan introductieprijs

Normaal vragen we € 497,- voor dit exclusieve event. Omdat dit de eerste keer is dat we dit we organiseren, krijg je van ons een ongelofelijke introductiekorting van € 100,-. Daarbovenop profiteer je tot en met 16 april '23 van € 100,- extra early bird korting! Bestel nu je ticket 👇

€ 497,- € 297,-
 • Breathwork Sound Journey Concert verzorgd door Steven Vrancken
 • Healthy & tasty lunch
 • Waanzinnige ervaring met live muziek en échte vleugelpiano
 • Gelijkgestemden ontmoeten in een sfeer van vertrouwelijkheid
 • Exclusief event op een unieke locatie

Locatie

We kunnen nog alle kanten op met onze locatie. De exacte locatie van het event laten we je nog weten. 

waar moet ik zijn?

Dat laten we je nog weten

Maar je mag een rustige  omgeving verwachten met een fijne energie. Goed bereikbaar en exclusief